a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Första trevande försöket

Bloggdags!Posted by Lena Sat, September 27, 2008 10:14:59

Jo, nu är det alltså dags. När barnen plötsligt är mer hemma på nätet än vad jag är, trots att jag sitter framför datorn hela dagarna, då är det dags att göra något åt saken.

Jag får ge barnen datorförbud, så att jag har chans att komma ifatt.

Så, det var det. Nu ska jag bara komma ifatt ....

Jag börjar med den här bloggen.

Hm

Okej, vad gör jag nu då?

Jag kan ju berätta vad jag har gjort idag. Jo, på min enda sovmorgon hela veckan vaknade jag kl. 7.30 och kunde inte somna om. Jag låg ett tag och funderade på hur jag skulle hinna med allt idag. Tvätta, städa, skriva ett mötesprotokoll, fylla på min sälj-lista, fila på en hemsida, lägga till sidor i min bok-bubbla, skriva ned mina senaste idéer till böckerna jag förbereder, bokföra (aj, attans att jag skulle komma på det, har lyckats förtränga det i en månad ... eller två), se till att Lilla gör läxorna, jogga kanske, ta hand om alla äpplen i trädgården, klippa gräset (som nu är ca 2 dec långt) med handjagare (lycka till) och vattna blommorna.

Ja, det var väl bara att gå upp och sätta fart. Jag vattnade blommorna och sedan satte jag mig vid datorn för att jobba och

sedan bloggade jag runt i tre timmar och bestämde mig för att skapa den här bloggen.

Kram

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post0