a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Första veckan ...

JobbPosted by Lena Fri, January 13, 2012 17:03:47

Sitter på bussen hem. Första veckan efter långt o skönt jullov avklarad. Började med ont i halsen, sömnsvårigheter och missad träning och övergick till heshet, hosta och missad träning. Men på det hela taget har jag klarat av den här veckan mycket bättre än jag trodde. Efter förra ledigheten hade jag inte vant mig vid tiderna på flera veckor. Så jag bättrar mig tydligen!

Är rätt nöjd med tillvaron nu. Mest oroad av att pepparkaksdegen håller på att ta slut. Hu, hemska tanke! Vad ska jag nu småäta på? Dessutom hade Lilla Röda bakat några pepparkakor av en del häromdagen. Hur tänkte hon då? Inte, uppenbarligen!

Nu är jag snart hemma och kan börja helga och lyssna på sonen som intensivtjatar om en katt o Lilla Röda som sjunger. :-) I morgon ska Lilla sjunga på en slags gala. Och jag.missar en match - för allt krockar alltid!
Håll tummarna!

Gjorde förresten en wordpressblogg idag. Kul: tekniskmatematikmdh


smiley

Framme

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post106