a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Bloggdags!

Bloggdags!Posted by Lena Thu, March 29, 2012 16:55:40
Nu har jag inte bloggat på ganska länge, alltså en gång i månaden har väl varit något slags minimun, men klarade visst inte det.

Det har varit mycket nu.

Till nästa års ansökningsperiod hoppas jag att jag lyckats skaffa lite bättre tidsplanering, för det är nog inte lämpligt att bli "otrevlig" varje år i mars. Det blev jag tydligen i år. Ganska ledsamt faktiskt, att mitt rätta jag kom fram på det viset ... Kanske är jag inte så stresstålig som jag tror. Så jag var tydligen otrevlig.

kanske ska jag ta det som en komplimang, för om någon klagar måste det ju innebära att jag vanligtvis är trevlig ... eller? Annars borde väl folk vänja sig.

Nåväl jag har i och för sig fått värre omdömen tidigare. I åttan sa min lärare i hemkunskap att jag var aggressiv och ... wait for it ... spydig. Spydig, jag? Kan jag väl aldrig tänka mig!

I alla fall brukar jag påminna mig om det omdömet när jag tycker att Lilla Röda är för hemsk - jag menar tänk vad bra jag blev, då finns ju hopp för henne med!

Eller jag brukade tänka så ...

För övrigt verkar sonen ha gett upp katt-tjatet, tänk om han kunde ge upp LOL-spelandet också! Hoppet ska ju vara det sista som överger människan sägs det. Vilken människa undrar jag, mig har det övergett för länge sedan (hoppet alltså).

MEN NÅGOT FANTASTISKT HAR HÄNT! När jag och Lilla Röda var på MS Eckerö och sjöng (hon, inte jag - vilket nog många är tacksamma för) gick sonen ned i köket på kvällen och städade. Ja, du läste rätt - HAN STÄDADE! Helt på eget initiativ!smileysmileysmiley

I alla fall är jag väldigt nöjd med tillvaron idag. Jag har skickat iväg en PR-historia som jag haft mycket ångest för - tror jag ringde typ 100 pers för den - och jag har avslutat det jag hade tänkt innan jag tar påsklov - det vill säga nu!

I morgon bitti bär det av till Side i Turkiet med hela familjen! Tjolahopp!

Då blir det yoga klockan sju på morgnarna ... fast inte för mig, för jag ska soooova.

Glad påsk!

Just ja, Jo Lilla Röda sjöng jättefint på båten - en riktigt bra final var det - hon kom delad trea och lät ungefär så här Empty room (från delfinalen)

Vann gjorde Julie Yu, med Why am I crying och det gjorde hon bra!

PS: Solen skiner på skärmen, så jag har ingen aning om vad jag skriver :)

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post107