a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Författarbesök

FörfattarskapPosted by Lena Sun, November 18, 2012 20:10:24

Den här veckan var jag på författarbesök på Silverdansens lågstadieskola i Norrköping. Det var superkul och mycket peppande!

Både lärare och elever tyckte mycket om mina böcker. De hade gjort lektionsplaneringar för Töntiga Tobias och killgänget och Tobias och Månstenen, och försökt beställa dem i klassuppsättning – men det gick ju inte för de är slut på förlaget. Då blir man både glad och ledsen. Fick också höra att barn föredrar böcker med hårda pärmar, vilket jag misstänkte – men hade önskat att det inte var så.

Men lågstadieeleverna var helt underbara! Alla vill berätta sitt och ibland är det så långt ifrån ämnet så man inte ens förstår hur de kom att tänka på det
. En flicka räckte till exempel upp handen och sa:

- Fröken sa att du var en tant

Hihi, kul – jag hoppas att det betydde att hon inte höll med.

När det gäller Fabians ängel väntar jag oroligt på att få höra vad min utvalde redaktör har att säga, men har inte hört något än. Mitten på november är enligt mina beräkningar nu.

Jag bloggar om min nya bok Fabians ängel på en wordpressblogg här:

Fabians ängel

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post111