a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Jag har egentligen inte så mycket vettigt att säga, men det var så länge sedan jag skrev och jag har lite dåligt samvete - inte för att någon läser det jag skriver men ändå ...

Bloggdags!Posted by Lena Thu, December 13, 2012 21:57:45
Stora Röda förhör Lilla Röda på kemin:

- vad heter det när två molekyler går ihop?

- ... kemisk ...

- Vad skulle du säga att EIK-konståkning är?

- Ah, en kemisk klubb!

För övrigt har jag inte så mycket att tillägga mer än att vi håller på att renovera badrummet. Det vill säga inte vi, utan några som faktiskt vet vad de håller på med. Varför kom vi inte på det innan vi slet ut allt och satte upp gipsskivor? Det är sååå mycket enklare! Och dessutom hade byggkillarna sluppit ta ned gipsskivorna vi satt upp. Ja, de inbillade sig att vi satt dem med fel sida ut, vilket naturligtvis måste varit fel. För så klantiga är väl inte ens vi ...

Förra veckan fick jag äntligen omdöme och kommentarer på Fabians ängel av Podiums Redaktör. Så mycket omdöme har jag aldrig fått! Det var fyra sidor, varav jag tyckte bäst om den första. Hmmm .... väldigt fina ord. Tyvärr kändes det tydligare och tydligare ju mer jag läste att snart kommer ett stort fett MEN.


Och det gjorde det. Det men:et räckte sedan i tre sidor. Så han hade gjort ett omfattande och noggrant jobb, redaktören. Att rätta till alla skavanker i manuset får dock vänta, för om några månader kan det hända att jag är arbetsfri - och A-kassefri kanske jag ska tillägga - så då kanske jag kommer jag ha gott om tid.

Men inga pengar. Nåväl, det är en världslig sak!

Nä dags att påbörja sänggåendet.

Natti natti!

  • Comments(3)//frolic.bok-bubbla.se/#post112