a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Jobbjobbjobbjobbjobbjobb

JobbPosted by Lena Tue, March 05, 2013 16:54:36
Nu ska jag bli författare på 20 %!

Och kommunikatör på FoU på 80 %. Håll tummarna för att det blir toppen!

Idag när jag var på FoU och skrev kontrakt fick jag i och för sig både ont i huvudet av att spendera en kvart i det rum jag kommer att sitta och panik för att de verkar tro att jag är någon slags datawiz. Vilket jag tyvärr inte är ...

Efter det gick jag och avbokade min anställningsintervju på MDH och fick två timmar senare tacka nej till ett jobb på kommunen (som verkade superkul!). Men nu ska jag ju bli deltidsförfattare och då hinner jag inte med ett heltidsjobb. Det vet jag, för jag har provat. Ungefär en mening i halvåret har jag producerat de senaste två åren. Japp, ni räknar rätt det blir fyra meningar, förmodligen inte ens hela meningar utan typ så här: "Han sprang hela vägen hem. Fort." Inte så imponerande med andra ord!

I alla fall kände jag mig ganska kaxig och attraktiv på arbetsmarknaden (som vi talar om för våra studenter att de blir) i ett par timmar. Sedan ringde de från Teater Västmanland och sa att de inte valt mig för den kommunikatörstjänsten. Jag var elak nog att fråga varför (ganska bra att de ringde faktiskt för jag hade planerat att ringa och fråga det). Fast när jag tänker på saken borde jag kanske ha pressat lite till för att jag inte har något nätverk i Västerås har ju varit uppenbart hela tiden. Det kanske var något annat ... Hu, det kan ju ha varit vad som helst - jag kanske luktade vitlök eller hade matrester på hakan, eller toapapper hängande från byxorna ... eller så kanske de tyckte att jag var allmänt fånig. Jag menar, det har ju hänt förut.

Nåväl, det är i alla fall skönt att veta vad jag ska göra inom den närmaste framtiden.

Men usch vad jag kommer att sakna mina underbara kollegor!

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post116