a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

The new guy

FilmPosted by Lena Tue, July 21, 2009 17:02:20

Jag och barnen hyrde filmer. 7 stycken.

Vi brukar göra det ibland, för det är lite lättare att välja sju billiga filmer än att välja en dyr. För om den enda filmen är dålig är det ju lite trist, men om en av sju är dålig - gör det ju inte så mycket.

The new guy, valdes av sonen och var en av de filmer som jag tänkte hoppa över. Den såg helt enkelt ut att vara lite väl fånig.

Och visst är den fånig.

Men rolig.

Den handlar om den stackars mobbade Dizzie Harrison, som på grund av en lätt galen läkare och av denna ordinerade piller, råkar hamna i fängelse (en liten stund). I fängelset träffar han några intressanta karaktärer som får honom att förstå att han behöver bli utkastad från skolan, restyla sig själv och byta skola.

Det hela går helt planenligt, Dizzie blir utkastad från sin skola, får ta ytterligare värstinglektioner i fängelset, lär sig "crazy eyes" och får börja på en ny skola.

Som sagt, filmen är utomordentligt fånig, men så rolig att den håller att ses först en gång - och sedan en gång till med maken, som missat första visningen.

So go rent it, it's cheap! (inte sheep, som Tele 2, alltså)

smileysmileysmiley

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post41