a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Är det en …

Bloggdags!Posted by Lena Thu, September 24, 2009 08:58:46

… jingel?

Jag hörde just Thomas Ledins låt Att inte göra någonting alls på radion. Det hördes naturligtvis att det var Thomas Ledin (vilket i och för sig i mina öron inte är något positivt) men ändå förväntade jag mig hela tiden att låten skulle klinga ut för att lämna plats åt en mjuk, tillförlitlig röst med ett reklambudskap:

– Ja, visst är det skönt att inte göra någonting alls! I boken Effektivare tidsplanering, lär du dig att skapa mer ledig tid, till att göra just ingenting alls – köp den på ...

– Om du har tröttnat på att inte göra någonting alls? Kontakta Arbetsförmedlingen på …

– Att inte göra någonting alls. Fastnar du långa stunder utan att komma vidare? Ring oss på vår jourtelefon 075-55 55 55. Du är inte ensam. 075-55 55 55. Välkommen till Parkinsonföreningen!

– Jobbar du och sliter dag ut och dag in? Gå in på www.bidragsfuskare.se så kan du snart få göra ingenting alls. www.bidragsfuskare.se – ett skönare alternativ!

Hm …

Efter en bit in på låten förstod jag att det inte var en Jingel, men min hjärna var ändå beredd på att lyssna efter en nedtoning och en webbadress eller ett telefonnummer .

Här kan du höra den här förlängda jingeln:

http://www.youtube.com/watch?v=-1CT6PIGD_U

Den är svårslagen!

  • Comments(2)//frolic.bok-bubbla.se/#post55