a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Puh!

JobbPosted by Lena Sat, October 03, 2009 12:49:47

Det blev inga tokigheter. Foldern är klar och inga stavfel misspryder heller framsidan (som ni ser här:)

Ganska mycket färggladare än vår förra.

För övrigt har det hänt lite annat i jobbet. Jag och min mentor har, efter ett ömsesidigt beslut, just gått skilda vägar (på andra mötet) och jag ska få en ny mentor - spännande. Och, just ja - offerten jag nämnde tidigare är i hamn - Jippiee!

Tyvärr är inte jag själv i hamn än. Vi drar iväg för årets äventyr på Mälarbåten i morgon bitti och jag har som vanligt dödsångest. Vilket inte är så kul, och inte direkt blir bättre av att väderprognosen säger storm (igen!) - men min oro har i alla fall en positiv biverkning.

Jag glömmer att vara nervös för karaoketävlingen.

Just det, du läste rätt. Karaoketävlingen.

Karaoketävlingen som jag och Lena i ett svagt (läs totalt okontrollerat) ögonblick lyckats anmäla oss till. Vi vill ju förstås gärna vinna antingen första pris, som är en jingelkampanj inklusive airtime eller andra pris som är en ny dubbelsäng (vilket min man håller tummarna för) - men sannolikheten att vi vinner är nog inte så imponerande stor. Gissar att vi får vara glada om vi inte gör bort oss fullkomligt - viket nog är mer sannolikt.

Det som gäller är att showa och göra ett bra framträdande. Det ger extra poäng. Jag undrar hur många som känner mig som ser det som en realistisk möjlighet att jag skulle kunna showa. Troligtvis inte så många, troligtvis ingen och definitivt inte jag. Men Lena G kanske kan showa för oss båda. Go G!

Jo, vi har i alla fall valt en schlager, bara för att gå in med rätt attityd och dessutom har G köpt två fjäderboer på en leksaksaffär. Det låter väl toppen! Chanserna måste ju öka tiofalt med varje boa!

Sen återstår förstås det lilla obetydliga problemet att ingen av oss direkt kan sjunga - men det är väl känslan som räknas ... (ni vet, den där som jag inte kommer ha, eftersom jag kommer stå stel och inåtvänd som ett vrängt kassaskåp).

Håll tummarna för att vi gör succé och framför allt - håll tummarna för att vi kommer hem säkert utan att färjan sjunker.

Puh!

  • Comments(2)//frolic.bok-bubbla.se/#post58