a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Roligt ...

FörfattarskapPosted by Lena Tue, November 03, 2009 14:00:26

... var det att vara på skolbesök på Vattmyraskolan!

skön stämning på den skolan. Rektorn och biträdande rektorn var utklädda till Lilla gubben och övriga lärare till diverse andra sagofigurer. Själv har jag aldrig jobbat på en skola där rektorn har varit varken fram- eller bakdelen på en häst. Det borde ju egentligen vara ett måste på varje skola!

I alla fall marscherade vi in allihop tillsammans till Nalle Puh-musik. Eleverna var på plats och mottog oss med nyfikna blickar, skratt och applåder. Jag fick sätta mig i en öronlappsfåtölj med myslampa bredvid. Sedan sjöng allihopa några sånger från böckernas värld innan jag fick berätta lite och sedan läsa för barnen. Nedan är en bild från Vattmyraskolans hemsida, där finns även fler bilder.

Det var jättemysigt!

Tack så mycket alla gulliga barn och lärare på Vattmyraskolan!

På hemvägen tänkte jag utnyttja tiden till att äntligen få läsa min bok, som jag brukar somna till (efter två sidor) på kvällarna, för den är nog egentligen i min smak, tror jag. Tyvärr gick det inte så bra.

Fast jag satt i en obekväm tågstol somnade jag hela tiden!

  • Comments(3)//frolic.bok-bubbla.se/#post64