a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Kan man få helg efter ...

Bloggdags!Posted by Lena Sun, November 22, 2009 19:48:38

... helgen?

Helgerna går åt till Stora Rödas tävlingar, Lilla Rödas träningar och mina matcher. När ska man hinna med alla helgmåsten?

Försök se för dig hur det ser ut i ett hus som inte städats ordentligt på över en månad.

Ser du för dig?

Lägg då till att det finns fem innevånare i huset, varav fyra med fördel skulle kunna bytas ut mot grisar.

...

Mmm ...

Dubbla nu stökigheten och smutsigheten så vet du exakt hur det ser ut hemma hos oss.

Jo, just det, om du vill veta hur det gick på helgens aktiviteter kan jag berätta att vi spelade uselt på volleybollmatchen, två spelare och en coach fick en varning, en spelare fick gult kort och jag var ursur (och urdålig) nästan ett helt set - men vi vann med 3-0 och andra laget var nöjda. De tyckte att det hade varit en jämn och bra match!

Stora Röda vann sin tävling och Lilla Röda klarade båda sina grundtest (i konståkning) nu är hon tävlingsåkare och ska bara lära sig tillräckligt många övningar för att få ett program och börja tävla hon med. Sonen är den ende som haft en lugn helg - men han har ju fixat vårt internet, så han märkte nog inte ens att vi var borta.

Tjing!

  • Comments(1)//frolic.bok-bubbla.se/#post67