a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Julafton

Bloggdags!Posted by Lena Thu, December 24, 2009 10:33:23

Vi har inte haft någon jul hos oss överhuvudtaget, förrns nu.

Det har legat ett berg kläder på köksstolarna, matrester och damm på golvet och alla bänkar bord och övriga vågräta ytor har varit belamrade.

Igår satte vi fart och nu är det faktiskt julfint! I alla fall i vardagsrummet och köket - där vi är mest. Jag har till och med skalat av de flesta lagren av papper på fläkten, kylen och frysen - det ser väldigt prydligt ut. Barnen har plockat upp och klätt granen och under den ligger julklappar. Sååå juligt!

Jag har mest önskat mig platta paket - väldigt platta. Mina favoritpresenter är presentkort från barnen på diverse saker. Jag har redan fått ett av Lilla Röda.

Så här stod det:

Presentkort På sjöta mina leksor och töma bestik-en uttan tjat.

Jag blev jätteglad, precis vad jag hade önskat mig - nu hoppas jag bara att maken får ett av henne där det står att hon ska plocka undan efter sig. Håll tummarna!

Själv satt jag i natt och försökte slå in julklappar så att barnen inte kunde gissa vad det var - det kan eventuellt ha lyckats till viss del.

Det är det bäst att jag sätter fart och Yogar lite.

Nu är det Jul!

smiley

PS: Jag var lika duktig på att stava som Lilla Röda, när jag var i hennes ålder.

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post74