a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Oj vad tiden går!

Bloggdags!Posted by Lena Sun, February 14, 2010 21:15:50

Jag förstår inte hur tiden kan gå så fruktansvärt snabbt.

Hela veckorna går åt till möten och kvällar och morgnar till taxiservice - eller curlingmammande kanske jag skulle kalla det.

Nu, efter månader av letande efter ett foto att skicka till författarförmedlingen, har jag i alla fall lyckats ta ett själv. Eller ett är förvisso en kraftig underdrift. Jag tog flera hundra och hittade tillslut ett som med viss redigering var tillräckligt okej för att kunna skicka iväg. Det här:

Okej, det kanske inte är sååå bra, men betänk då hur det sämsta fotot av alla 279 såg ut.

Eeuu!

Eller förresten ska man nog inte tänka så mycket på det, var glada att ni slipper se det, själv försöker jag så gott jag kan få bort minnesbilden av det från näthinnan.

Nu måste jag få isäng Lilla Röda, så att jag får sova snart och orkar upp och curla Stora Röda till träningen kl 7 i morgon bitti.

Natti!

PS! har en ny favvo-grupp som sonen har hittat åt mig: Fall out boy. Superbra helt enkelt! Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=Alh6iIvVN9o&feature=fvst

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post77