a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Det är jag som är Klyftig

JobbPosted by Lena Thu, April 22, 2010 21:15:16

Jo, nu har det hänt så mycket på sistone att jag inte ens har haft tid att skriva, överhuvudtaget.

Inte för att jag brukar ha det ...

I alla fall har Lena & Lena marknadskommunikation upphört att existera. Jag är tydligen hemsk, på ganska många sätt, att jobba med.

Men, nu när jag bara jobbar med mig själv, måste jag säga att så där hemskt hemsk är jag faktiskt inte. I alla fall inte alltid. Kanske hälften av tiden ... eller nja, 70 % ... absolut inte mer än 90 % i alla fall.

Att ha en en alldeles egen firma passar nog mig ganska bra, tror jag. Två veckor efter att min kollega "gjorde slut" hade jag åtminstone lyckats skaffat nytt namn, ny logga och ny hemsida och, om jag bara kan få tid till det, ska jag snart lyckas trycka min folder som i stort sett var klar då den med. Visitkort kommer det med, men ska de vara kvadratiska eller rektangulära? Svår fråga - hjälp mig!

Jo, mitt företag heter ju alltså KLYFTIG kommunikation & marknadsföring - vilket innebär att när jag har etablerat namnet ordentligt och möter någon jag inte känner - kommer jag att kunna säga:

- Hej! Det är jag som är Klyftig!

Och här hittar du min nya hemsida: www.klyftig.com

I fredags, måndags, tisdags, onsdags och halva idag har jag jobbat med vårt Zooa-projekt för Parken Zoo. Det har verkligen varit upp och ned mellan hopp och förtvivlan. Nu har jag i alla fall lämnat över till tryckeriet och hoppas att de kan lösa problemet. Men allt är väldigt försenat - i bästa fall blir det tryckt i morgon och det skulle ha tryckts i tisdags. Vi kommer få snickra ihop en känguru på någon dag nu och sätta upp ett 20-tal skyltar.

Men å andra sidan har ju inte drillen kommit än, så det är inte bara vi som är sena. Drillen har ju i o f s ett askmoln och inställda flygningar att skylla på och det har ju inte vi, men visst har jag svurit över Parken Zoos tunga grafiska element som ska vara med på alla trycksakerna.

Nu är jag så slut i rutan att jag inte har en aning om vad jag skriver, så det är lika bra att sluta nu och istället försöka återkomma en aning snabbare nästa gång. G'natt!

smiley

PS: Gissa hur jag hittade en apelsin med ett blad.

  • Comments(0)//frolic.bok-bubbla.se/#post81