a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Megahöjdare

FilmPosted by Lena Sun, June 19, 2011 17:39:50

Härom kvällen när jag var på väg att lägga mig (eftersom jag var helt slut och hade somnat sent och gått upp tidigt hela veckan - Jag vet, korkat!) tog jag svängen förbi biorummet. Där satt sonen och maken och tittade på en film, en film som omedelbart fångade mitt intresse och trycke ned mig i soffan. Jag fastnade, precis som både Stora och Lilla Röda som kom in en stund efter mig.

Filmen hade helt enkelt allt. Fast kanske inte allt bra ... snarare allt dåligt. Så dåligt att det blev väldigt underhållande. Storyn var fullkomligt osannolik men trots det ändå fullkomligt förutsägbar.

Skådespelarinsatserna var helt fantastisk ...t dåliga, klippningen mycket ekonomisk - samma klipp återkom flera gånger (ibland utspritt och ibland direkt efter varandra). Fotot var nog menat att se lite dokumentärt ut, och om man med dokumentärt menar dåligt, så lyckades det fantastiskt bra. Dialogen ska vi inte prata om, men låt oss säga att den kanske kunde ha varit sämre ... Eller nä förresten. Slutet var ... förresten tror jag inte jag ska säga något om det, ifall du skulle vilja se filmen. Men, sist men definitivt inte minst, specialeffekterna - var underbara.

Så för alla, som är trötta på alla djupa, välarbetade femstjärniga filmer med bra skådespelare och tänkvärt innehåll, rekommenderar jag den här filmen.

Vad den heter? A, just ja, Mega Piraya.

Här kan du se en trailer: http://www.youtube.com/watch?v=pFhSogGnu4I

Och om ni vill veta vad höjden av lathet är ... Jo att skriva ett helt blogginlägg på sin Xperia, för att det är för jobbigt att trycka igång datorn.

PS: En bit av filmens dialog (som får mig att tänka på mitt tidigare inlägg spännande fortsättning), fritt återgiven:

- Helvete batteriet i mobilen är slut!

- Stoppa det i munnen och sug på det så återladdas det med 10%

- Ja, bra idé!

Sedan tog vår hjälte ut batteriet ur sin IPHONE(!!!) och stoppade det i munnen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.