a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Världens finste plastgran

FotoPosted by Lena Thu, January 08, 2009 15:14:23

Jo, nu är det dags att jobba igen. Julen är slut och jag med. Det är aldrig lätt att förstå sig på det där med lov - varför är man tröttare efter lovet än innan?

Så här ser i alla fall världens finaste plastgran ut, tyvärr var kameran för liten för att få med hela ...

Jag försökte ockskå fota några hästar, men de var ofina nog att vända rumpan mot mig.

Sedan blev jag sugen på lite frukt, men jag hade som vanligt otur med äpplena. Det här såg ju inte speciellt mumsigt ut ...

Det enda som faktiskt gick att fota var stillastående grejer som träd och sånt, så jag koncentrerade mig på det. Och på staket.

Och så ... nu har jag lyckats göra av med en halvtimme till som jag borde ha jobbat. Till exempel kunde jag ha roat mig med att göra bilder till hemsidan i stället, men ack nej så vis är jag tyvärr inte.

BRA LENA!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gloria Fri, January 09, 2009 19:41:46

Merci beaucoup :) Jo, E lär ju grina första gången kvartarna tar slut och han vill spela mer, men det blir en nyttig lärdom. Hård disciplin gäller, vettu ;) Nae, men vi måste dra gränser nu, han är 5 år och spelar alldeles för mkt hos sin mamma så när han kommer hit är det mkt tjat o gnäll eftersom vi inte låter honom spela lika mkt. Nu har han själv förfogande över sin speltid och får fördela den som han vill.