a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Eagle vs Shark

FilmPosted by Lena Wed, September 16, 2009 09:09:33

Maken hade hyrt filmer igen. Och det är ju både bra, kul och jobbigt - för man blir ju så trött. När är det egentligen tänkt att man ska få sova?

Nåväl, Eagle vs Shark är en supermysig Nya Zeeländsk (kan man säga så?) film. Den handlar om Lily som är kär i en kille hon inte känner - men som varje dag kommer in på snabbmatsrestaurangen där hon jobbar. När han ger henne en inbjudan till ett maskeradparty, för att hon ska ge den till en arbetskamrat (not so much) bestämmer hon sig för att gå själv, utklädd till haj (hennes favoritdjur). De lär känna varandra och en underlig relation börjar.

Filmen är full av sköna karaktärer och vi skrattade en hel del. Den är lågmält rolig och uppskattades av hela familjen. Och jag, språknörd, som jag är, njöt av den härliga Nya Zeeländska engelskan.

Se den!

smileysmileysmileysmiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.