a frolic of my own

a frolic of my own

Frolic = roa sig, ha skoj

Det är därför jag har den här bloggen. Jag vill göra något som inte behöver vara så seriöst, utan bara lite för skoj skull. Det innebär inte att jag ämnar vara rolig. Nä, långt därifrån, jag kommer vara precis lika trist som vanligt.

(Jag är seriösare på min bokhemsida och min jobbhemsida)

Nu ska det bli ...

JobbPosted by Lena Mon, September 20, 2010 19:09:29
... andra bullar av!

mmm .... bullar ...

Nej, vad jag menar är att nu har jag inte bloggat på läääääänge och jag vet ju att jag har en läsare, så nu får jag skärpa mig och sätta fart.

Hm ...

Det har hänt så mycket så jag vet inte vad jag ska börja med ...

Jo, jag skulle ju kunna börja med ... eller nä, jag tror jag börjar med jobbet.

Jag har alltid trott att jag förr eller senare ska slippa jaga in uppdrag - att jag ska få så många återkommande kunder att jag helt enkelt inte har tid för mer jobb.

Så är det inte. Sh*t!

Nu är jag lite ambivalent om jag vill vara egenföretagare, kamma mig och skaffa en anställning eller gå ihop med några andra och bilda ett större företag. I så fall skulle jag vilja göra det (alltså starta företag) med någon riktigt utåtriktad och säljig person och sedan några till som helt enkelt bara är trevliga och duktiga på det som behövs. Dessutom är det bra om de inte behöver så hemskt mycket pengar i början och har ett stall av befintliga kunder som de kan ta med in i företaget.

Jo vi säger så! Alla ni som passar in på beskrivningen ovan anmäl er omgående. Jag kan till och med tänka mig att heta något annat än Klyftig – även om det passar mig personligen alldeles utmärkt.

Det var jobbet – löst och klart. Nu ska jag bara avhandla alla andra ämnen.

Eller nä, jag sätter mig och väntar på att mina blivande kollegor ska höra av sig i stället.

Vad var det nu jag tänkte på?

… jo, just det, bullar!

mmm ...smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.